Bij burkinis.nl introduceren we graag onze nieuwste producten voordat deze officieel gelanceerd worden. Om ervoor te zorgen dat je jouw gewenste product op tijd ontvangt, kun je nu alvast een pre-order plaatsen. En het beste is dat je pas hoeft te betalen wanneer de bestelling daadwerkelijk verzonden wordt in de eerste week van mei.

Zodra jouw bestelling klaar is om te verzenden, ontvang je van ons een e-mail met daarin de betaalinstructies. Bij ons kun je er zeker van zijn dat we jouw bestelling tijdig verwerken en klaar maken voor verzending, zodat je niet lang hoeft te wachten op jouw langverwachte item. 

Wij begrijpen dat een soepele en efficiënte levering essentieel is. Daarom hebben wij onze processen zo ingericht dat we jouw pre-order alvast klaarmaken voor verzending voordat de betaling plaatsvindt. Dit stelt ons in staat om snel en betrouwbaar te leveren, zonder concessies te doen aan kwaliteit en service.

We zijn er om jou te helpen en om jouw vragen te beantwoorden. Mocht je nog vragen hebben over de pre-order betaalprocedure, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons klantenserviceteam staat altijd voor je klaar en zal er alles aan doen om jou te helpen bij het plaatsen van jouw bestelling.