Bij burkinis.nl willen we dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Daarom kun je alle artikelen die je bij ons koopt, binnen 14 dagen na ontvangst, retourneren als je om welke reden dan ook niet tevreden bent.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je ons binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling op de hoogte te stellen van je beslissing om de artikelen te retourneren. Dit kan door ons een e-mail te sturen of het herroepingsformulier op onze website in te vullen. Na melding van je herroeping heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de artikelen daadwerkelijk naar ons terug te sturen.

Als je gebruik maakt van ons retourproces, ontvang je bij je bestelling een retouretiket en een retourbon. Hiermee kun je het artikel makkelijk retourneren via een PostNL Punt bij jou in de buurt. Verpak het artikel indien mogelijk in de originele verpakking, voeg de retourbon toe en plak het retouretiket op het pakket. Als je het retouretiket niet meer hebt, kun je het pakket ook gewoon naar ons terugsturen. In dat geval dien je wel contact op te nemen met onze klantenservice om het retourproces goed te laten verlopen.

Houd er rekening mee dat geretourneerde artikelen compleet dienen te zijn en in de originele staat en fabrieksverpakking dienen te worden geretourneerd. Als een artikel beschadigd is, kan burkinis.nl een schadevergoeding in rekening brengen, zoals gesteld in onze algemene voorwaarden. Zorg er dus voor dat je het artikel hanteert en inspecteert zoals je dat in een winkel zou doen.

Als je de artikelen hebt geretourneerd, gaan wij ervan uit dat het afgiftebewijs van het PostNL Punt dat je hebt gekregen, goed wordt bewaard. Op deze manier kun je aantonen dat je het artikel hebt geretourneerd, mocht er iets misgaan met het pakket.

Bij burkinis.nl willen we dat je tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons opnemen en de artikelen retourneren. Zo hopen we dat je met een gerust hart bij ons kunt winkelen!