Verzending en retourneren

Herroepingsrecht Burkinis.nl

Inhoud:

Artikel 1 - Verzending

Artikel 2 - Levering

Artikel 3 - Teruggave

-

Artikel 1 - Verzending

Omdat we in verschillende landen actief zijn, hebben we besloten om onze producten vanuit een centraal magazijn te verschepen. Dit bespaart ons aanzienlijke kosten voor transport en opslag. Dit stelt ons in staat om onze producten tegen een concurrerende prijs aan te bieden en de internationale verzendkosten te dekken. Zo kunnen we onze klanten gratis verzending aanbieden.

-

Artikel 2 - Levering

Na verzending van de bestelling kan de levering 8 tot 25 werkdagen duren, vaak zelfs minder. (Deze verzendtijden kunnen incidenteel toenemen tijdens een van onze sales.) Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen vanuit ons centrale magazijn verzonden en zijn voorzien van een Track & Trace code zodat u de bestelling op de voet kunt volgen.

-

Artikel 3 - Retourzendingen

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen te annuleren. Na annulering heeft u nog 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. U kunt retouren sturen naar ons retouradres in Nederland.

Alleen de kosten van de retourzending worden aan de klant in rekening gebracht. Informatie over de verzendkosten vindt u op de website van uw verzendbedrijf. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het Product te retourneren met alle geleverde accessoires en (indien mogelijk) in de originele staat en verpakking.